Akcja Największy Dar

plakat-nd

najwiekszy_dar_wer-podst_kolor__100dpi_s

“Największy Dar” to 90-cio minutowy optymistyczny i dający nadzieję film kinowy, wypełniony historiami o pojednaniu z całego świata. W praktyczny sposób udowodnią one, że przebaczenie jest w stanie przemóc wszystko to, co wydaje się niewybaczalne

Film wykona Juan Manuel Cotelo, znakomity hiszpański reżyser, znany w Polsce m.in. z  hitu “Marrys Land. Ziemia Maryi”.  Dzięki międzynarodowej współpracy mamy możliwość, dotrzeć z tym dziełem do ponad 30 krajów, ale nie będzie to możliwe bez Twojej pomocy.

WESPRZYJ FILM

Produkcja jest możliwa dzięki środkom pozyskanych od Darczyńców. Film zarabia pieniądze, a cały zysk przekazywany jest na… kolejne produkcje. Są one zazwyczaj większe od poprzednich. Darczyńca, który raz pomógł, sprawił, że jego złotówka została wydana, zarobiła kolejną, została wydana, znowu zarobiła ... itd.
W przypadku tego projektu celem polskiej części producenckiej jest 1 100 000 zł.

Film powstaje we współpracy z hiszpańskim stowarzyszeniem Infinito+1 m.in. w Meksyku, Francji, Hiszpanii, Kolumbii. W polskiej przestrzeni filmowej działamy od 5 lat i produkujemy średnio 1 film rocznie. Pracowaliśmy m.in. z gwiazdami najwyższej ligi: Jerzym Trelą, Radosławem Pazurą, Piotrem Cyrwusem, Karoliną Chapko, Edwardem Lubaszenką.

Darowizny na produkcję i promocję filmu „Największy Dar” zbieramy w ramach akcji
www.najwiekszydar.pl